He aha nā hana a me nā pōmaikaʻi o ka pōlele māmā

 Ma waena o nā lako aʻo, kapōpō māmā naluʻO ia kekahi o nā mea hana maikaʻi loa, a ʻo ka pōleʻa wikiwiki hoʻi kekahi o nā mea maʻamau.I ka manawa like, nui nā hana a me nā pōmaikaʻi o ka pōlele wikiwiki o ka nalu, akā nui ka poʻe i ʻike ʻole i ka hopena o ka pōlele wikiwiki.pomaikai.No laila, he aha nā hana a me nā pono o ka Waveball?E nānā pū kākou i ka pōlele māmā holo nalu!

ʻO ke kuleana a me nā pōmaikaʻi o ka pōlele māmā
Me ke kōkua ʻana o ka pōlele wikiwiki o ka nalu, ma muli o ka instability o ka ʻili spherical, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke koi o ke kaulike kanaka, a aia ka waiwai o ka pōleʻa wikiwiki i ka hiki ke hoʻāʻo i nā ʻiʻo kumu.ʻOi aku ka maikaʻi o ke kaulike a me ka paʻa o ka poʻe me ka ikaika koʻikoʻi, a ʻoi aku ka ikaika o ka mana, e hana maikaʻi ana i kēlā me kēia aʻo ʻana.Eia kekahi, ʻo ka hoʻoikaika kino maʻamau me nā pōpō māmā nalu hiki ke hoʻohui i nā laina ʻiʻo.
1603789292238691
ʻO ka hana hoʻomaʻamaʻa pōlele māmā
1. Hana 1: E kau i kou mau lima ma na welau elua o ka hemisphere, a laila e kau i kou mau wawae ma ka honua i pololei kou kino.Piʻo iki nā lima, a ʻo nā hui kuʻekuʻe i waho iki.E kulou i kou mau lima, e komo i loko o kou kino, e hoʻopololei i kou mau lima, a hoʻihoʻi mālie i ke kākoʻo.E hana hou i ka hana.
2. Hana 2: E hoʻokaʻawale i kou mau wāwae, e emi iki i kou mau poʻohiwi, a e kū ma ka ʻaoʻao o ka pōlele māmā.Piʻo iki nā kuli, a hili iki ke kino i mua.E paʻa i nā dumbbells me nā lima ʻelua a kau ma kou ʻaoʻao maoli.E hoʻokiʻekiʻe mālie i ka dumbbell a hiki i ka wā e kū ai ka forearm i kahi kūlana.E lohi a hoʻomau i ka neʻe mua.E ʻoluʻolu e hoʻopaʻa ʻia ka kuʻekuʻe lima i ka wā holoʻokoʻa.
3. Hana 3: E kū ma ka ʻaoʻao o ka pōlele māmā o ka nalu me ka hāmama o kou mau wāwae, ʻoi aku ka laulā ma mua o nā pūhaka a me nā kuli e kūlou iki.E kau i kou mau lima ma kou pūhaka a i ʻole ka umauma, e kukuli i kou mau kuli a kulou mālie.E ho'āʻo e hoʻolikelike i kou ʻūhā me ka lepo.ʻO ka ʻūhā a me ka bipi he 90 degere.E noʻonoʻo i ke kaʻina hana hoʻoikaika holoʻokoʻa, e hoʻopaʻa paʻa i kou ʻōpū o ka ʻiʻo, kuʻekuʻe, a mai hoʻonui i kou manamana wāwae me kou mau kuli.
0b55b319ebc4b745da98d676dffc1e178a821545
ʻO ka mālama ʻana no ka pōlele māmā holo nalu
Hana i ka hoʻomaʻamaʻa paʻa a hoʻomau i ka hanu ʻana i ka manawa mau no 45 a 60 kekona.Hiki iā ʻoe ke hana i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika, me ka ʻili spherical e like me ke kikowaena, a hoʻololi ke kino i luna a i lalo.Ua like ka lama me ka honua i ka wā e iho ai i lalo, a aia ka ʻūhā a me ka ʻūhā ma kahi kihi 90-degere ke piʻi i luna.E noʻonoʻo i ka exhale i kou wā e piʻi ai a inhale i kou wā i lalo.2 a 4 kekona ke iho i lalo a 2 a 4 kekona ke hele i ke kikowaena.
ʻOiai ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka pōlele wikiwiki o ka nalu he mea liʻiliʻi a maʻalahi hoʻi, ʻo ka mālama ʻana i ke kaulike he wahi paʻakikī.Pono nā kānaka a pau e noʻonoʻo a e hoʻoikaika ikaika e hoʻomalu i nā ʻiʻo i ka wā e hoʻoikaika ai.Ma kēia ala wale nō e hiki ai iā mākou ke hoʻoikaika i nā ʻiʻo ʻoi aʻe, e hoʻohui i ko mākou kino, paʻa, a ʻoi aku ka slimmer.

Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-25-2021