Pehea e koho ai i kahi hale lole waho?

https://www.resistanceband-china.com/manufacturers-automatic-tents-pop-up-wholesale-suppliers-buy-outdoor-camping-tent-product/

1. Kaumaha / hana lākiō

He mea nui kēia o nā lako waho.Ma lalo o ka hana hoʻokahi, ua like ke kaumaha me ke kumu kūʻai, ʻoiai ke kūlike ka hana me ke kaumaha.

ʻO ka ʻōlelo maʻalahi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana, nā lako paona māmā, ʻoi aku ka nui o ke kālā, inā paha he ʻeke hele wāwae, lole haʻuki, ʻeke moe, a i ʻole nā ​​hale lole.

No ka helu pālua, ʻo ke kaumaha o lalo o 1.5 kg i manaʻo ʻia he ultra-māmā, ʻo ke kaumaha ma lalo o 2 kg i manaʻo ʻia he maʻamau, a ʻoi aku ke kaumaha o ke kaumaha o 3 kg.

2. Hooluolu

ʻO ka ʻoluʻolu a ʻaʻole paha ka hale lole ka mea mua e hoʻolohe ai.ʻO ka mea mua, ʻo ka nui, ʻoi aku ka ʻoi aku ka ʻoluʻolu, manaʻo wau ʻelua mau kāne nui e moe ana i loko o kahi hale lole pālua 1.3 mika ākea ākea, akā ʻo ka hale lole nui ke kumu e piʻi ai ke kaumaha, no laila e lawe.He kaulike.

Inā he huakaʻi hoʻomoana ia, a manaʻo ʻoe ua piha ka helu pālua, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo e kūʻai pololei i kahi moʻokāki triple.

ʻO ka lua ka helu a me ka nui o ka foyer.ʻAʻole maʻalahi ka hale lole puka puka hoʻokahi ma mua e like me ka hale lole pōʻai ʻelua puka.ʻO ka pōmaikaʻi o ke keʻena nui inā ua, hiki iā ʻoe ke puhi a kuke i ka hale, ʻoiaʻiʻo.Pono ʻoe e kaumaha i ke kaumaha no ka pae ʻoluʻolu o kāu kamepiula, no laila hiki iā ʻoe ke kaupaona iā ʻoe iho...

3. Paʻakikī o ke kūkulu ʻana

Nui ka poʻe e nānā ʻole i kēia ʻāpana, a hiki mai ka pōʻino i ka wā ʻino a i ʻole ka ua nui, a pono kahi hoʻomoana pilikia.

Hoʻopuka maʻalahi:ʻo ka liʻiliʻi o nā pou, ʻoi aku ka maʻalahi o ke kūkulu ʻana.ʻAʻole maʻalahi ke kūkulu ʻana e like me ke kau ʻana i nā buckle e pono ai ke komo.

ʻO ka mea ʻē aʻe inā hiki ke hoʻonohonoho mua i kahi moʻokāki waho, i ka wā ua, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho mua i kahi moʻokāki waho a laila kahi moʻokāki kūloko.Ke waiho ʻoe, hiki iā ʻoe ke hōʻiliʻili mua i ka moʻokāki kūloko a laila ka moʻokāki waho e pale aku ai i ka pulu o ka moʻokāki kūloko.

4. Ka makani a me ka wai

ʻO ka ikaika a me ke ʻano o ka hale lole ke kuleana nui.He wahi liʻiliʻi ko ka tunnel a me ka spre tents e loaʻa ai ka makani a ʻaʻole hiki ke ʻaʻahu.

Aia nō ke akamai o ke kūkulu hale.Moloā loa kekahi poʻe e kui i nā kui a ʻaʻole huki i nā kaula makani.ʻO ka hopena, ua hāpai ʻia ka hale lole e ka makani ikaika i ke aumoe.Ma hope o ka puka ʻana mai o ka ua nui e kūkulu hou i ka hale lole, he ʻeha ia...

5. Hiki ke hanu

ʻO ka ventila e pili ana i ka mea o ka hale lole.ʻO ka maʻamau, aia nā hale lole ʻekolu kau.ʻO nā hale lole o loko, ʻoi aku ka wili, a ʻaʻole i pili pono nā hale lole waho i ka lepo.ʻOi aku ka maikaʻi o ka ventila akā ʻoi aku ka maʻamau.

Hana ʻia ka hale lole o loko o ka hale lole mālama wela, a ʻo ka hale lole waho i hoʻopaʻa ʻia e hoʻopaʻa i ka puka ea, e mālama iā ʻoe i ka mahana akā ʻano sultry, no laila aia nā kukui uila.

6. ʻO kahi hoʻonohonoho piha o nā lako hoʻomoana

Inā hoʻolohe ʻoe i ke kūʻai ʻana i hale lole no nā hoaaloha huakaʻi i ʻike ʻole i kahi hale lole, ʻoi aku ka nui o nā lako hoʻomoana ma mua o kahi hoʻonohonoho o nā hale lole.

ʻO ka hale lole ponoʻī nā hale lole waho, nā hale lole i loko, nā pou, nā kui papahele, nā kaula makani, a me nā mea ʻē aʻe. kāu lako hale hoʻonohonoho piha no ka hoʻomoana.

https://www.resistanceband-china.com/manufacturers-automatic-tents-pop-up-wholesale-suppliers-buy-outdoor-camping-tent-product/


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-02-2021