Pehea e hoʻohana ai i ke kāʻei aʻo TRX?He aha nā ʻiʻo hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika kino?ʻOi aku kona hoʻohana ma mua o kou manaʻo

ʻIke pinepine mākou i kahi kāʻei elastic i hoʻokuʻu ʻia i ka hale haʻuki.ʻO kēia ka trx i ʻōlelo ʻia ma kā mākou poʻo inoa, akā ʻaʻole nui ka poʻe i ʻike pehea e hoʻohana ai i kēia band elastic no ke aʻo ʻana.ʻOiaʻiʻo, he nui nā hana.E noʻonoʻo kākou i kekahi mau kikoʻī.

1.TRX pahu pahu

E hoʻomākaukau mua i ke kūlana.Hana mākou i ke kino holoʻokoʻa i kahi laina pololei, hoʻopaʻa ke kumu i ka pelvis e paʻa, pono nā kuʻekuʻe wāwae i ka honua, a paʻa nā lima ʻelua i ka paʻa elastic band.

E kulou liʻiliʻi i kou mau lima, a laila e hoʻoponopono i ka mamao a me ke kihi ma waena o kou kino a me ke kaula elastic.ʻO ke kumu, ʻo ia ke pale ʻana i ke kāʻei elastika mai ka hamo ʻana i ko mākou kino ke pahu mākou i ka umauma.

https://www.resistanceband-china.com/home-fitness-rally-fitness-band-nylon-total-resistance-exercise-rope-sports-trx-workouts-product/

A laila, hoʻokuʻu ʻia ke kino holoʻokoʻa i mua a hoʻohaʻahaʻa ʻia a hiki i ka 90 degere ko mākou mau lima, a laila hoʻokuʻu ʻia i hope e hoʻi i kahi kūlana kū.ʻOiaʻiʻo, e ʻike ʻoe ua like kēia hana me kahi paʻi paʻa paʻa, akā kokoke paʻa kekahi a ʻo kahi mamao loa.

Ma kā mākou papahana pahu pahu trx, pono mākou e hoʻomalu i ko mākou ikaika pono'ī a mālama i ka ikaika likeʻole, i loaʻa mau i ka trx keʻano kaulike.

I ke kaʻina hana o ka hilinaʻi ʻana i mua a hoʻokuʻu i ka umauma e hoʻihoʻi i ko mākou kino, e hoʻolohe i ka mālama ʻana i ke kumu paʻa a me ka paʻa ʻana o ka hui pūhaka.Mai hoʻohana i ka ʻūhā luna a ʻaʻole e hāpai i ka kuʻekuʻe wāwae mai ka honua.

2.TRX y aʻo huaʻōlelo

ʻO kēia hana ka mea nui e hoʻomaʻamaʻa i ko mākou poʻohiwi.E kū mua i ke kāʻei hoʻomaʻamaʻa, e hopu i ka lima ʻelua i ka puʻu elastic band, e hoʻopaʻa iki i ka forearm i mua o ka umauma.No ka mea, he neʻe hui hoʻokahi kēia neʻe, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o nā koi no nā ʻiʻo poʻohiwi.

I ka wā o ka neʻe ʻana, mālama ʻia ke kihi o nā lima o luna a me lalo ʻaʻole i hoʻololi ʻia, hoʻololi iki ʻia ka hui kuʻekuʻe, paʻa a paʻa ka ʻūhā a me ke kumu, hoʻomalu mālie ʻia ka neʻe holoʻokoʻa, a ʻo ke ʻano o ka elastic band. mālama mau ʻia.

3. TRX hoe

Hiki i kēia hana ke hoʻoikaika maikaʻi i nā ʻiʻo hope.ʻO ke kūlana hoʻomākaukau e like me ka hoʻomaʻamaʻa y-like ma luna.E hoʻopaʻa paʻa i kou kino a hoʻohuli iki i kou kikowaena o ka umekaumaha i hope.

Pono e hoʻomaopopo ʻia e hoʻopaʻa ikaika ʻia ko mākou mau poʻohiwi i mea e hoʻopaʻa ai i ke poʻo a me ka paʻa o nā kaula poʻohiwi, a pale aku i ke ʻano o ka ʻoki ʻana i nā poʻohiwi a me ke pio ʻana i hope.

b6725b0418b14eb5985653970f531ced

A laila hoʻopaʻa ikaika nā ʻiʻo hope a hoʻoikaika ikaika, hana i ka hoʻonui ʻana i ka poʻohiwi i mua a me ka neʻe ʻana o ka kuʻekuʻe kuʻekuʻe, a e hoʻolohe i ka mālama ʻana i ke ʻano o ke kaula elastic i ka wā o ka neʻe ʻana.

ʻO ia hoʻi, pono e hoʻopaʻa ʻia ka hopena distal, a mai hoʻohana i kekahi ikaika.Ke hōʻea nā ʻiʻo hope i ko lākou kiʻekiʻe kiʻekiʻe, hiki iā mākou ke hoʻomaha no hoʻokahi a ʻelua kekona e ʻike i ke kūlana paʻa o nā ʻiʻo hope.

4.TRX nā neʻe haʻahaʻa

ʻO ke kūlana hoʻomākaukau e like me ka lua a me ke kolu o ka neʻe ʻana ma luna, me kou mau wāwae i ka laulā o ka poʻohiwi, a me nā kapuaʻi o kou mau wāwae ma ka honua e mālama i ke ʻano o ke kaula elastic.A laila e kulou i nā pūhaka a me nā kuli.

ʻO ka huina ma waena o ke keiki bipi a me ka lepo e mau mau ana.E kuʻekuʻe a hiki i ka ʻūhā a me ke keiki bipi i kahi kihi ma kahi o kanaiwa degere.ʻAʻole kēia hana e hoʻomaʻamaʻa wale i ko mākou mau ʻūhā, akā hoʻomaikaʻi pū i ke kūpaʻa o nā ʻūhā a me nā kuʻekuʻe wāwae.

https://www.resistanceband-china.com/home-fitness-rally-fitness-band-nylon-total-resistance-exercise-rope-sports-trx-workouts-product/

Ma kēia kumu, hiki iā mākou ke hoʻololi i ke kikowaena o ka'umekaumaha i ka wāwae hoʻokahi, e huki i ka wāwae ʻē aʻe i ka manamana wāwae, a laila e hana i ka lunge squat me ka wāwae i kākoʻo ʻole ʻia i hope, i ʻoi aku ka lawa o ke aʻo ʻana o kekahi wāwae.

Ua hoʻolauna wau iā ʻoe i kekahi mau hana trx maʻalahi ma luna, a hiki i nā hoaaloha ʻike ʻole i kēia hāmeʻa ke hoʻāʻo iā lākou iho.


Ka manawa hoʻouna: Jul-05-2021